Mange mennesker der ute bare ikke skjønner hvor mye går inn i HVAC handel. De tror kanskje bare at folk vet dette fordi de prøver hardt på det, og det er tilfelle mesteparten av tiden. Du bør imidlertid fortsatt lære litt lett å følge informasjon, slik at du kan få lowdown på alt dette.

Hvis det oppstår problemer med HVAC-systemet, må du kontrollere hele huset før du kontakter noen for å komme for reparasjoner. Vet hvilken del av huset er kaldt og som er varmt. Den kunnskapen kan hjelpe teknikeren med å finne ut hva som skjer.

En av de viktigste tingene å vurdere når du kjøper et nytt varme- og kjølesystem er produsentens garanti. Boenhetene har en rekke garantier. Velg en med lang garanti for maksimale langsiktige besparelser. Generelt anbefales det at huseiere bør kjøpe den utvidede garantien hvis man tilbys.

HVAC-enheten din kan lide når trær begynner å miste bladene sine. Når bladene faller, rengjør viftegrillen konsekvent. Luften må være uhindret i viften, og eventuelle blokkeringer skaper ytelsesproblemer for hele systemet.

Hvis fordamperspolen, som finnes inne i hjemmet ditt, blir skitten, vil enheten miste effektiviteten. Bare sett av frontpanelet på ovnen og sjekk for å se at spolen er tørr. Bruk et børstetilbehør på et vakuum til å rengjøre spolen forsiktig av støv eller annet rusk.

Hvis du ønsker å forlenge levetiden til HVAC-systemet ditt på alvor, samt kutte ned den totale strømregningen, må du installere takvifter i vanlige varme sesongrom. Energi-stjerne sertifiserte takvifter kan noen ganger kutte hvac-bruken i to. Du vil imidlertid ikke fysisk merke en forskjell i temperatur.

Hvis du har vifter på plass for å gjøre HVAC mer effektiv, må du sørge for at de svinger i riktig retning. De bør skyve luft nedover over folk i rommet for å bidra til å kjøle huden. Hvis det blåser oppover, alt det gjør er å skyve varm luft inn i rommet.

Ikke la hjemmet ditt overopphetes. Selv de beste klimaanleggene kan bare realistisk kjøle hjemmet ditt ca 20 grader Farenheit. Hvis hjemmet ditt tilfeldigvis kommer nær 100 grader Fahrenheit, så vil du bare være i stand til å rimelig kjøle til rundt 80. Dette er ikke en veldig trygg tilstand for en huseier å sove i, spesielt når fuktighetsnivået vurderes.

Hvis du kjøper en ac-enhet, er det kalkulatorer på Internett som kan hjelpe deg med å finne ut riktig størrelse. Hvis du får en enhet som er for stor, vil det koste mye i energikostnader. Se på håndboken for å finne den anbefalte størrelsen for klimaanlegg.

HVAC vil ikke være for vanskelig for deg å forstå nå som du har noen gode tips i tankene dine om det. Nøkkelen er å sette alt dette til god bruk, slik at det kan fungere bra for deg i det lange løp. Forhåpentligvis lærte du det du trengte å vite ovenfor!